Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Byggnationsregler som är unika för Stockholm Furniture & Light Fair


Höjdgranskning och höjdexponering

För att få ett trevligt helhetsintryck i hallarna och ingen utställare ska bli skymd granskas allt som är högre än 2,5 meter från golvet. Det gäller logotyper, budskap, produkter etc. och oavsett om det är något som hänger från taket eller en konstruktion från golvet. Som höjdexponering räknas all typ av exponering av logotyper, budskap, produkter och liknande över 2,5 meter. Detta gäller oavsett om det är något som hänger från taket eller en byggnation som är högre än 2,5 meter.

Skiljeväggar

Skiljeväggar mot dina montergrannar ingår i priset för monterytan men måste beställas i förväg för vissa ytor.

Hall Alder, Birch, Cedar
Inga skiljeväggar kommer att byggas upp mellan dig och din montergranne. Vill du ha en skiljevägg mot din montergranne måste du beställa den i förväg. Har du en monter vid en vägg kommer en bakvägg att byggas upp.

Gallerigångarna
Skjileväggar mot montergranne kommer att byggas upp, här krävs ingen beställning. Vill du inte ha en skiljevägg vänligen meddela Eventservice i förväg.

Skiljeväggarna är vitmålade och har följande mått; höjd 2,49 m, bredd 1,0 m och tjocklek ca 34 mm. Väggarna kan även målas i olika färger och du kan hänga tavlor och andra lättare föremål på dem.

Alla ändringar och beställningar görs i Event Planner. Har du frågor kring hur du får bygga din monter kan du alltid vända dig till Event Service, du når dem via eventservice@stockholmsmassan.se eller på telefonnummer 08-749 44 44

 

 

Event Planner